بازار بدهی به عنوان بخش مهمی از سیستم مالی، در کنار نظام بانکداری، نقش موثری در تامین پول دارد. قوانین اسلام معامله های مبتنی بر ربا را منع کرده است. بنابراین، در نظام اسلامی نمی توان از ابزارهای متعارف بدهی استفاده کرد و به ابزارهای جایگزین مناسب برای اوراق بدهی متعارف نیاز است که با قوانین اسلامی نیز منطبق باشد. این مقاله با ارائه الگوی مفهومی مبتنی بر رویکرد بازاریابی و تکنیکی به بحث درباره ابعاد فقهی و راه اندازی صکوک اجاره در بازار مالی ایران می پردازد. درنهایت، نتیجه گیری می شود که صکوک اجاره، جایگزین مناسبی برای اوراق قرضه و مکمل دیگری برای اوراق مشارکت است. همچنین دولت باید برای تعریف، حمایت، به کارگیری این ابزار جدید مالی و ایجاد بازارهای ثانویه مورد نیاز سرمایه گذاران فردی اقدام کند.
صالح آبادی, علی, سیاح, سجاد, & نجفی, مهدی. (1390). تبیین فقهی و ارائه الگوی تکنیکی - بازاریابی در طراحی و راه اندازی اوراق اجاره در ایرا. جستارهای اقتصادی با رویکرد اسلامی, 8(15), 9-37.
MLA
علی صالح آبادی; سجاد سیاح; مهدی نجفی. "تبیین فقهی و ارائه الگوی تکنیکی - بازاریابی در طراحی و راه اندازی اوراق اجاره در ایرا". جستارهای اقتصادی با رویکرد اسلامی, 8, 15, 1390, 9-37.
HARVARD
صالح آبادی, علی, سیاح, سجاد, نجفی, مهدی. (1390). 'تبیین فقهی و ارائه الگوی تکنیکی - بازاریابی در طراحی و راه اندازی اوراق اجاره در ایرا', جستارهای اقتصادی با رویکرد اسلامی, 8(15), pp. 9-37.
VANCOUVER
صالح آبادی, علی, سیاح, سجاد, نجفی, مهدی. تبیین فقهی و ارائه الگوی تکنیکی - بازاریابی در طراحی و راه اندازی اوراق اجاره در ایرا. جستارهای اقتصادی با رویکرد اسلامی, 1390; 8(15): 9-37.